Og rejsen begynder!

Tusind tak for dit virtuelle selskab!

Jeg glæder mig så meget til at komme igang med det her. Jeg har i et stykke tid gået og ventet på, at noget skulle ske, men uden egentlig at gøre noget ved det.. Så skrev min mor i morges (eller egentlig i aftes, men jeg så det først, da jeg vågnede), at jeg burde have en blog, hvor jeg lærer andre at gøre som mig*. Og så, impulsiv som jeg er, købte jeg et domæne og fik opsat en hjemmeside via. WordPress, indenfor en time.
Den her impulsivitet er virkelig både englen og djævlen på min skulder, haha. For hvad nu, hvis det ikke går? Så er det bare spild af penge og endnu et mislykket forsøg på at komme ud med mine finurlige tanker. Men hvis det kommer til at fungere; oh, what a blessing.

*Jeg skal nok lige uddybe det der ‘at gøre som mig’; Jeg er diagnosticeret med bl.a. ADHD, OCD, angst og stress – sikke en cocktail. Efter mange år med mislykkede metoder fra diverse psykologer og tips og tricks alle mulige forskellige steder fra, har jeg endelig fundet mine egne strategier, der magisk nok virker!
Og det er ikke sikkert, det virker for alle; er faktisk ikke 100 % sikker på, hvad det egentlig er, jeg gør og hvis jeg havde en fast opskrift på, hvordan man får livet til at fungere optimalt med diagnoser, ville jeg da dele den. Og så ville jeg nok også blive rig..

På den her blog vil jeg skrive om, hvordan jeg håndterer livet med diagnoser. Jeg har mine egne metoder og vil så gerne dele dem med folk, der evt. lider med noget af samme. Måske kan det hjælpe dig, og måske synes du bare, det er en omgang bullshit.

For det meste kommer det til at omhandle ADHD, OCD, angst og stress – og så bare hverdagen med den lækre cocktail, de diagnoser giver :)))
Alt lige fra hvordan man får et forhold til at fungere, når man har de her diagnoser, til hvordan man kan komme igennem en helt normal hverdag. Griner lidt over det der ‘helt normal hverdag’, for, let’s face it; hvis du har indtaget samme cocktail som jeg har – eller hvis din cocktail bare er en fjerdedel af min.. så er der ikke rigtigt noget, der hedder en helt normal hverdag, vel?

Diagnoserne giver mig mere liv og lyst til at kæmpe. De er ikke en hæmmelse for min fantasi – tværtimod! Og jeg vil så gerne hjælpe andre til at forstå, at en diagnose ikke nødvendigvis behøver at være en klods om benet.

Måske er din diagnose i virkeligheden din superpower.

 

xx / Thildt 

“It’s okay if all you did today was survive.” 32082711_1763757923680261_96317772643958784_n

 

8 thoughts on “Og rejsen begynder!

  1. Tusind tak! Glæder mig så meget til at komme rigtig i gang, er så spændt ♥
   Hvis du vil have updates, kan du melde din email til nede i hjørnet et sted, så du får mail hver gang, der er en ny post ♥

   Like

 1. Hvor er du go, Mathilde💜 Flot at du vil dele, jeg er sikker på at du kommer til at opmuntre og inspirere mange! Og vi kan alle lære mere om, og forstå folk med diagnoser; samtidig er der nok ingen, som går gennem livet uden at møde modstand og udfordringer, uanset om man har diagnose eller ikke, og dine «opskrifter» og erfaringer kan få stor betydning for mange! Go on💜 Moster

  Liked by 1 person

 2. Hej, Thilde! Det’ super lækkert at høre fra dig på denne måde :)) Jeg har efterhånden mødt nogen mennesker her, som nok kan få brug for dine oplevelser, eller i hvert nyde at læse om dem ^-^
  Glæder mig til at høre mere fra dig her 😉

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s