Jessica bliver et år ♥

Wow.
Tiden flyver.
Jeg siger det igen og igen, men det er fordi, det er rigtigt. Det gør den virkelig.
Tænk, at min lille baby allerede bliver et helt år! Jeg har været mor i et år! (Og længere tid end det endda, jeg blev mor ligeså snart jeg fandt ud af, jeg var gravid – endda før det. Tænk, at jeg har elsket hende i længere tid end hun har eksisteret)
Det er altså vildt. Jeg synes stadig sommetider, at det er helt surrealistisk, at jeg er mor – at det her lille fantastiske menneske er min datter.

Tillykke med fødselsdagen, sødeste skat. Du er den gladeste, dejligste lille pige og jeg er så taknemlig for at netop du har valgt netop os som dine forældre. Du er helt perfekt og jeg elsker dig så højt – det vil jeg gøre for evigt. ♥

Jessica var så begejstret, da hun vågnede (klokken 5…..) og kom ud i en oppyntet stue!!

And what a year. Hvor har det bare været fyldt med livsbekræftende glæde, lykke og uendeligt ubetinget kærlighed. ♥ (Og træthed og de 15 kilo jeg stadig mangler at tabe for at blive glad for min krop igen, fordi jeg er træt af at være tyk igen og åbenbart ikke kan tage mig sammen til at tabe de skide kilo, fordi chokolade smager irriterende godt)

Vi skal fejre vores skønne datter med vores familier og vi er ved at gøre klar til en rigtig børnefødselsdag med kagekone (fra Bilka, nemt), hjemmebagte boller og – traditionen tro – skal Jessica selvfølgelig have sin helt egen lille lagkage. Det bliver en fest! Til aftensmad skal vi have tortillapandekager med en masse lækkert til.
Hun har fået et legekøkken af os og hun er så vild med det! Det kommer hun til at lege med i mange år – og hallo, mor her samlede det helt selv 😉 Hvis IKEA læser med her og mangler folk til at samle deres udstillings legekøkkener, then hit me up. I’m the best.
Hun får også noget tøj af os. Selvfølgelig. Jeg kan ikke lade være med at købe tøj… Jeg har forelsket mig i mærket Petit by Sofie Schnoor (hvis I læser med her, må I forresten meget gerne sponsorere en masse tøj til Jessica, hahah). Marmar, Hummel, Wheat og Molo hitter også. Selvfølgelig alle de dyre mærker.
H&M og Kvickly har heldigvis også meget lækkert! Men 80% af Jessicas garderobe er Sofie Schnoor. Så I kan tro, hun skal have noget sommertøj derfra + en sød sommerdragt fra Molo ♥
Jessica har bare luksustøj og får en masse nyt hver måned, jeg tror det er et år siden jeg har købt tøj til mig selv, haha.

Oh well – Der er virkelig et gen, der er trådt frem, efter jeg er blevet mor.. og jeg er ikke stolt af det.. Det er shopaholic genet. Sådan helt alvorligt. Det var så skønt, da Kids 2 Kids (børnegenbrugsbutik ala Børneloppen, kirppu etc) var i Holstebro, for så havde vi altid et sted at gå hen på vores lange gåture, og jeg er ret sikker på de kendte os, for vi kom der virkelig flere gange om ugen, haha.
Nu er de så gået konkurs pga. corona (ØV!!!), så nu bliver vi nødt til at gå i babysam osv istedet for, og der er tingene altså lige sådan cirka 10 x dyrere. Jeg CRAVER en kæmpe shoppetur i børneloppen i Aalborg eller Randers. I MUST SHOP. Og baby/børnetøj er SÅ NUTTET.

Jessica vågnede klokken 5 i dag og jeg sagde “skal vi virkelig op allerede?” og hun sendte mig det største smil og nikkede. Som om hun vidste, at der lå pakker og ventede på hende. Jeg sagde “du har fødselsdag i dag, Jessica! Tillykke med fødselsdageeeen, skat” og hun smilede endnu større og udbrød en begejstret lyd. Det var så sødt og jeg tror sagtens hun ved, at I dag handler om hende (det gør alle dage jo hahah) ❤️

Klokken er 8 og jeg ligger lige nu med en sovende Jessica ved siden af mig i sofaen, hun lader lige op til dagen. Jeg kigger på hende og er bare så uendeligt taknemlig. Altså hvor har vi bare været sindssygt heldige med hende her! Hun er virkelig det nemmeste, GLADESTE barn! Skør og sjov er hun bestemt også – og hun har da også temperament, (hun er jo rødhåret og øhm jeg er hendes mor) men hun er simpelthen så god til at falde hurtigt til ro igen. Hun skal vitterligt bare have sutten og et kæmpe kram, så er alt godt igen.

❤️❤️❤️

Hun er selvfølgelig også den mest dygtige i hele verden, fordi hun er min datter, så hun er jo oversej! Jeg føler, hun er mega klog (hun er ikke til at narre – hun ved godt, hvor vi gemmer alle godterne og hun kan godt nå fjernbetjeningerne, hvis det er dem, hun vil have) og så er hun så dygtig til at gå! Hun siger også nogen ord og forstår hvad vi siger. Hun er bare vokset så meget og har fået så vildt meget personlighed – hun er fantastisk. Og hun har beriget vores liv med hendes eksistens i et helt år! Hvor vi dog glæder os til mange, mange, mange flere år. ❤️

Nu vil jeg gå ud og lave lagkage og forberede aftensmad, mens Jessica sover middagslur, inden gæsterne kommer.

Vi elsker dig så højt, min pige – du er så elsket og hvor er vi heldige at have så mange skønne personer i vores liv, der holder så meget af dig og vil være med til at fejre dig ❤️ Jeg håber du får en fantastisk dag omringet af en masse gode mennesker! Du kan måske ikke huske din første fødselsdag om 10 år, men hey, jeg vil have det perfekt alligevel – og billederne er altid sjove at kigge tilbage på. Jeg føler jeg kan huske den lagkage jeg fik, da jeg blev et år, fordi vi har snakket om det så mange gange – måske bliver det lige sådan med dig 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s